Training SMART leren

De training SMART leren bestaat uit 6 bijeenkomsten in een kleine groep van maximaal 8 leerlingen  uit de klassen 1,2,3 uit het Voortgezet Onderwijs.

De leerlingen krijgen in deze training inzicht en oefening in hoe zij het beste hun schoolwerk kunnen aanpakken (o.a. plannen en organiseren). Er wordt stilgestaan bij de verschillende leerstijlen en ontdekt welke leerstijl(en) bij henzelf past.  Er worden manieren van leren uitgeprobeerd en verwacht dat dit buiten de training ook wordt gedaan. Leren = proberen.  Ook wordt met elkaar besproken wat en hoe jezelf meer uit de lessen in de klas kunt halen. Leerlingen maken zelf een stappenplan voor een vak dat zij als lastig ervaren en formuleren daar voor het komende trimester SMART doelen voor. Tenslotte, gedurende de gehele training zal er informatie, tips en suggesties ten aanzien van leren in het algemeen worden gegeven.

Startmoment najaar 2020volgt

 

 

Plaats: Kleine Haarsekade 54, Gorinchem

Kosten: €150,-

Aanmelden training SMART LEREN via een e-mail naar  PIO@casema.nl . Na aanmelding ontvangt u een inschrijvingsformulier voor de training SMART leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *