De week van de hoogbegaafdheid: 7-15 maart 2020

In de week van de hoogbegaafdheid organiseert PIO verschillende gratis activiteiten.

In de week van de hoogbegaafdheid organiseert PIO verschillende gratis activiteiten.

Nieuw bij PIO: Peers4Parents

In de Week hoogbegaafdheid van  7-15 maart kun je bij Plezier In Ontwikkeling andere ouders of kinderen ontmoeten die ook hoogbegaafd zijn of die te maken hebben met hoogbegaafdheid. De activiteiten op woensdag zijn gratis . Het is wel handig even aan te geven als je wilt komen via de email. De activiteit op dinsdagavond kost €10,- per persoon.

PROGRAMMA:

  • Dinsdag 10 maart (ouders): 19.30-21.30 uur: Peers4Parents experience

Kom kennis maken met de opzet en uitvoering van het landelijke Peers4Parents ouder programma. ( zie ook peers4parents.nl ) Op deze avond kunnen ouders uit Gorinchem e.o. ervaren hoe de uitwisseling van ervaringen en inzichten tussen ouders begeleid wordt. De facilitators, die in het landelijke netwerk zitten, zullen hiervoor beknopt met ouders thema’s als begaafdheidskenmerken, communicatie, intensiteit, perfectionisme en stress verkennen.

Aanmelden per email: info@praktijkpio.nl

  • Woensdag 11 maart (ouders) 10.00-11.00 uur: Inloopochtend 

Ouders die graag eens willen kennismaken met praktijk Pio of een specifieke vraag hebben over de opvoeding van hun (hoog)begaafde kind kunnen tijdens dit uurtje vrijblijvend langs komen.

 

  • Woensdag 11 maart (HB-kids) 15.30-17.00 uur: “Ontwerpen met afval(plastic)”

Wat weet jij over plastic afval en de invloed daarvan op het milieu? En, welke ideeën heb jij over hoe ‘wij’ daarmee om zouden moeten gaan? Natuurlijk gaan wij ook aan de slag met de ideeën die jullie daarover hebben. Dat kan variëren van een voorstel schrijven tot een ontwerp tekenen of met afval plastic werken. Leeftijd: 9-12 jaar.

Uiterlijk 9 maart opgeven per email: info@praktijkpio.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *